S-MARKET KONTULA UUDISTUU.
MITÄ SAISI OLLA?

Parempi paistopiste vai monipuolisempi Ruokatori? Kerro oma toiveesi ja auta meitä tekemään uudistuvasta S-marketistasi entistäkin parempi. Vastaa kyselyyn viimeistään 2.8.2021. Arvomme vastanneiden kesken 3 kpl 50 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja.

MITÄ TOIVEESI KOSKEE?

Kerro toiveesi

Jätäthän yhteystietosi arvontaa varten

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää HOK-Elanto Liiketoiminta Oy 1.7.– 2.8.2021. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Helsingin Osuuskauppa Elannon, HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n tai Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle viikon kuluessa arvonnasta, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Tällainen tilanne voi syntyä, jos kilpailun järjestäjä ei saa yhteystietoja palkinnon toimittamista varten.

Palkinto ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita ja nikotiinivalmisteita. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:llä on kuitenkin oikeus julkistaa arvonnan voittajan nimi viestinnässään. Muilta osallistujalta kuin voittajalta ei kerätä henkilötietoja. Kaikki henkilötiedot tuhotaan viimeistään 6 kk kuluttua arvonnasta.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Emme vastaa tietoteknisistä esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä. Pidätämme oikeuden käyttää osallistujien antamia vastauksia viestinnässämme. Osuuskauppa ei varmenna osallistuneiden henkilöllisyyttä

HOK-Elannon tietosuoja ›