Tervetuloa uudistuvaan S-Marketiin

Uudistamme kaikki S-marketit sinua varten. Kaupassa käyminen - ja mikä tärkeintä - hyvin syöminen ei ole koskaan ollut näin inspiroivaa ja mukavaa. Kaikki on uutta paitsi ne tutut aina edulliset hinnat. Tervetuloa!

Nöykkiön uusi S-market on nyt avattu. Sinua varten.

Nöykkiön viiihtyisälle asuinalueelle Etelä-Espooseen on avattu uusi upea ruokakauppa! Olemme kuunnelleet tarkasti toiveitanne ja S-market Nöykkiön valikoima on suunniteltu alueen asukkaille osuvimmaksi.

Myymälästä löydät muun muassa Ruokatorin mitalta valmiita herkkuja ja sesongin kalaa, salaattibaarin sekä tuorepuristettua mehua ja smoothieita – laadukasta leipäosastoa unohtamatta. Monipuoliselta hedelmä- ja vihannesosastolta löydät sesongin parasta satoa kotimaisia ja ulkomaisia kasviksia ja hedelmiä parhaimmillaan sekä tuoreita yrttejä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen naapuriin Nöykkiöstä tai kauempaakin!

S-market Hakaniemi 18.11.

Uusi S-market Hakaniemi palaa yli kahden vuoden tauon jälkeen takaisin samalle paikalle entistäkin upeampana.

Hakaniemen Elannon rakennus on nähnyt stadin historiaa jo reilun vuosisadan verran. Rakennus valmistui 1914, ja siinä avattiin Elannon tavaratalo vuonna 1920. Mittavan remontin jälkeen ruokakaupan tarina jatkuu rakennuksessa herkullisempana kuin koskaan. Nyt avattavassa uudessa S-marketissa on satsattu sekä palveluun että valikoimaan toden teolla.

Saat kaiken tarvittavan yhdellä asioinnilla: tuoreita Itsudemon susheja, Fazer Myymäläleipomon vastapaistettuja leipiä sekä tuorepuristettua appelsiinimehua suoraan pulloon. Monipuoliselta Ruokatoriltamme löydät parhaat raaka-aineet juhlaan, sesongin kotimaista kalaa tai valmiita ruokia kiireisiin iltoihin.

Tervetuloa tutustumaan!

S-market Torpparinmäki 11.11.

Herkullisia uutisia Torpparinmäki! Uusi S-market Torpparinmäki palaa lähes vuoden tauon jälkeen takaisin samalle paikalle, mutta 300 neliötä laajempana ja entistä runsaammalla valikoimalla.

Uusitussa myymälässä on satsattu sekä palveluun että valikoimaan toden teolla. Saat kaiken tarvittavan yhdellä asioinnilla: Kokoat Salaattibaaristamme salaatin mukaasi ja puristat virkistävää appelsiinimehua suoraan pulloon. Saat Ruokatorilta sesongin kalasaalista, laatulihoja sekä herkullisia valmiita ruokia helpottamaan arkea. Runsas valikoimamme on tulvillaan arjen luksusta – kuten irtokarkkeja viikonlopun leffailtaan.

Tervetuloa tutustumaan!

UUTTA KAUPASSASI

Uudistetusta S-marketista löydät uunituoretta leipää, upean valikoiman lihaa, vastapuristettua mehua, ruokaisia salaatteja sekä tuoreita mereneläviä, vihanneksia ja hedelmiä - ja paljon, paljon muuta muuta.

HERKULLISIA UUTISIA

Näe miten S-marketien uudistus etenee myymälä kerrallaan.

 

Uudistunut S-market Herttoniemi on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa entistäkin raikkaamman hedelmä- ja vihannesosaston, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta!

 

Uudistunut S-market Jokela on avautunut!

Jokelan uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa monipuolisen Ruokatorin, uudistuneen hedelmä- ja vihannesosaston sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta. Tervetuloa tutustumaan!

 

Uudistunut S-market Mäntsälä on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa Itsudemon susheja, paikallisia tuotteita, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta Fazer-myymäläleipomoa unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan!

 

Uudistunut S-market Pitäjänmäki on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa monipuolisen salaattibaarin, Itsudemon sushipisteen, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta Ruokatoria unohtamatta!

 

Uudistimme Kontulan S-marketin toiveitanne kuunnellen!

Kontulan uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa uudistuneen hedelmä- ja vihannesosaston, valmiita smootheita sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta Ruokatoria ja leipäosastoa unohtamatta.

 

S-market Tullinpuomi on uudistunut!

Tullinpuomin uudistuneesta myymälästä löydät uudistuneen leipäosaston, monipuolisemman hedelmä- ja vihannesosaston, valmiita smoothieita, tuorepuristettua mehua ja paljon muuta!

 

S-market Vuosaari on uudistunut!

Vuosaaren uudistuneesta myymälästä löydät uudistuneen leipäosaston, monipuolisemman hedelmä- ja vihannesosaston, valmiita smoothieita, tuorepuristettua mehua ja paljon muuta!

 

Uudistunut S-market Kaivoksela on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa uuden Ruokatorin, valmiita napolilaisia pizzoja kotona paistettavaksi sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta.

 

S-market Vehkoja on uudistunut!

Vehkojan uudistuneesta myymälästä löydät monipuolisemman Ruokatorin, tapaksia, sesongin kalasaalista sekä tuorepuristettua mehua ja paljon muuta!

 

Uudistimme Rajamäen S-marketin toiveitanne kuunnellen!

Rajamäen uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa uudistuneen hedelmä- ja vihannesosaston, tapaksia sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta Ruokatoria ja leipäosastoa unohtamatta.

 

S-market Pukinmäki 24 h

Oletko jo käynyt uudessa, ympäri vuorokauden palvelevassa S-market Pukinmäessä? Tule tutustumaan Ruokatorin herkkuihin, napolilaiseen pizzaan, Mehustamoomme ja paljon muuhun herkulliseen.

 

S-market Martinlaakso uudistui!

Martinlaakson uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa laajemman hedelmä- ja vihannesosaston, tapaksia sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta Ruokatoria ja leipäosastoa unohtamatta.