Tervetuloa uudistuvaan S-Marketiin

Uudistimme S-marketit sinua varten. Kaupassa käyminen - ja mikä tärkeintä - hyvin syöminen ei ole koskaan ollut näin inspiroivaa ja mukavaa. Laaja ja laadukas valikoimamme odottaa sinua – tervetuloa S-marketiin!

UUSI S-MARKET REDI PALVELEE LAAJOIN AUKIOLOAJOIN

Upea ja odotettu S-market Redi tuo alueelle toinen toistaan herkullisempia makuelämyksiä niin kotiin kuin paikan päällä nautittavaksi.

Helsingin suurimman S-marketin Ruokatorilta löydät monipuolisen valikoiman kotikeittiön parhaimpia raaka-aineita tuoreesta kalasta kanaan ja lihaan. Ruokatorin maukkaat valmisruoat helpottavat puolestaan kiireistä arkea. Papa Giovannin aidot napolilaispizzat ja Siipiyhtiöiden mehevät annokset eivät esittelyjä kaipaa. Sushi Daily valmistaa tuoretta sushia käsityönä paikan päällä juuri sinulle.

Fazer Myymäläleipomon uunituoreet herkut syntyvät tinkimättömällä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Nauti myös mehustamon tuoreista mehuista ja kokoa salaattibaarissa itsellesi mieluisin salaattiannos.

Nähdään pian!

Uudistunut ja entistä herkullisempi S-market Korson asema

S-market Korson aseman uudistuksen myötä hyllymme notkuvat nyt toinen toistaan herkullisemmista tuoteuutuuksista.

Olemme lisänneet kierroksia palveluihimme - nyt voit esimerkiksi puristaa tuoremehun mukaasi tai poimia mukaasi satokauden parhaita marjoja, hedelmiä ja vihanneksia. Tutustu uudistuneeseen valikoimaamme muun muassa näiden etujen kera.

Tervetuloa, nähdään pian!

Uusi S-market Klaukkala palvelee kellon ympäri

Avautuessaan Klaukkalan uusi S-market tuo alueelle uudenlaisia makuelämyksiä ja ravintola-annoksia paikan päällä syötävänä tai mukaan otettavaksi.

Myymälässä Siipiyhtiön buffet on täynnä täydellisiä siipiä ja rohkeita makuja maailmalta. Syö paikan päällä tai ota take awayna mukaasi. Papà Giovanni tarjoaa aitoa napolilaispizzaa paikan päällä valmistettuna. Pizzoissa on kuohkea pohja, laadukkaat raaka-aineet ja viimeistely 450-asteisessa uunissa!

Kaupassa on myös satsattu palveluun. Saat Itsudemon sushipisteeltä tuoreita susheja, monipuoliselta Ruokatoriltamme parhaat raaka-aineet, sesongin kotimaista kalaa tai valmiita ruokia kiireisiin iltoihin. Fazerin myymäläleipomosta löydät rapsakan rapean valikoiman uunituoreita leipiä ja leivoksia.

Tervetuloa tutustumaan!

UUTTA KAUPASSASI

Uudistetusta S-marketista löydät uunituoretta leipää, upean valikoiman lihaa, vastapuristettua mehua, ruokaisia salaatteja sekä tuoreita mereneläviä, vihanneksia ja hedelmiä - ja paljon, paljon muuta muuta.

HERKULLISIA UUTISIA

Näe miten S-marketien uudistus etenee myymälä kerrallaan.

 

Uudistunut S-market Ympyrätalo on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa entistäkin raikkaamman hedelmä- ja vihannesosaston, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta! Ja kaikkea tätä kellon ympäri!

 

Uudistunut S-market Herttoniemi on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa entistäkin raikkaamman hedelmä- ja vihannesosaston, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta!