Tervetuloa uudistuvaan S-Marketiin

Uudistimme S-marketit sinua varten. Kaupassa käyminen - ja mikä tärkeintä - hyvin syöminen ei ole koskaan ollut näin inspiroivaa ja mukavaa. Laaja ja laadukas valikoimamme odottaa sinua – tervetuloa S-marketiin!

Uusi S-market Klaukkala palvelee kellon ympäri

Avautuessaan Klaukkalan uusi S-market tuo alueelle uudenlaisia makuelämyksiä ja ravintola-annoksia paikan päällä syötävänä tai mukaan otettavaksi.

Myymälässä Siipiyhtiön buffet on täynnä täydellisiä siipiä ja rohkeita makuja maailmalta. Syö paikan päällä tai ota take awayna mukaasi. Papà Giovanni tarjoaa aitoa napolilaispizzaa paikan päällä valmistettuna. Pizzoissa on kuohkea pohja, laadukkaat raaka-aineet ja viimeistely 450-asteisessa uunissa!

Kaupassa on myös satsattu palveluun. Saat Itsudemon sushipisteeltä tuoreita susheja, monipuoliselta Ruokatoriltamme parhaat raaka-aineet, sesongin kotimaista kalaa tai valmiita ruokia kiireisiin iltoihin. Fazerin myymäläleipomosta löydät rapsakan rapean valikoiman uunituoreita leipiä ja leivoksia.

Tervetuloa tutustumaan!

Nöykkiön uusi S-market on nyt avattu.
Sinua varten.

Nöykkiön viiihtyisälle asuinalueelle Etelä-Espooseen on avattu uusi upea ruokakauppa! Olemme kuunnelleet tarkasti toiveitanne ja S-market Nöykkiön valikoima on suunniteltu alueen asukkaille osuvimmaksi.

Myymälästä löydät muun muassa Ruokatorin mitalta valmiita herkkuja ja sesongin kalaa, salaattibaarin sekä tuorepuristettua mehua ja smoothieita – laadukasta leipäosastoa unohtamatta. Monipuoliselta hedelmä- ja vihannesosastolta löydät sesongin parasta satoa kotimaisia ja ulkomaisia kasviksia ja hedelmiä parhaimmillaan sekä tuoreita yrttejä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen naapuriin Nöykkiöstä tai kauempaakin!

S-market Hakaniemi 18.11.

Uusi S-market Hakaniemi palaa yli kahden vuoden tauon jälkeen takaisin samalle paikalle entistäkin upeampana.

Hakaniemen Elannon rakennus on nähnyt stadin historiaa jo reilun vuosisadan verran. Rakennus valmistui 1914, ja siinä avattiin Elannon tavaratalo vuonna 1920. Mittavan remontin jälkeen ruokakaupan tarina jatkuu rakennuksessa herkullisempana kuin koskaan. Nyt avattavassa uudessa S-marketissa on satsattu sekä palveluun että valikoimaan toden teolla.

Saat kaiken tarvittavan yhdellä asioinnilla: tuoreita Itsudemon susheja, Fazer Myymäläleipomon vastapaistettuja leipiä sekä tuorepuristettua appelsiinimehua suoraan pulloon. Monipuoliselta Ruokatoriltamme löydät parhaat raaka-aineet juhlaan, sesongin kotimaista kalaa tai valmiita ruokia kiireisiin iltoihin.

Tervetuloa tutustumaan!

S-market Torpparinmäki 11.11.

Herkullisia uutisia Torpparinmäki! Uusi S-market Torpparinmäki palaa lähes vuoden tauon jälkeen takaisin samalle paikalle, mutta 300 neliötä laajempana ja entistä runsaammalla valikoimalla.

Uusitussa myymälässä on satsattu sekä palveluun että valikoimaan toden teolla. Saat kaiken tarvittavan yhdellä asioinnilla: Kokoat Salaattibaaristamme salaatin mukaasi ja puristat virkistävää appelsiinimehua suoraan pulloon. Saat Ruokatorilta sesongin kalasaalista, laatulihoja sekä herkullisia valmiita ruokia helpottamaan arkea. Runsas valikoimamme on tulvillaan arjen luksusta – kuten irtokarkkeja viikonlopun leffailtaan.

Tervetuloa tutustumaan!

UUTTA KAUPASSASI

Uudistetusta S-marketista löydät uunituoretta leipää, upean valikoiman lihaa, vastapuristettua mehua, ruokaisia salaatteja sekä tuoreita mereneläviä, vihanneksia ja hedelmiä - ja paljon, paljon muuta muuta.

HERKULLISIA UUTISIA

Näe miten S-marketien uudistus etenee myymälä kerrallaan.

 

Uudistunut S-market Ympyrätalo on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa entistäkin raikkaamman hedelmä- ja vihannesosaston, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta! Ja kaikkea tätä kellon ympäri!

 

Uudistunut S-market Herttoniemi on avautunut!

Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa entistäkin raikkaamman hedelmä- ja vihannesosaston, tapasvalikoiman sekä tuorepuristettua mehua – laadukasta leipäosastoa unohtamatta!